Mie tykkään leipoa, mutta en mitään hankalaa joten laitan aika helpohkoja ohjeita :)

Valkoista suklaata
Vaaleanpunaista tomu- tai suklaaväriä
Halvan marmeladisydämiä
Koristeluun: suklaata (tumma, vaalea tai maito)

Sulata suklaa ja temperoi se. Halutessasi värjää suklaasula vaaleanpunaiseksi. Tässä käytetty pastaväriä, joka voi kuitenkin olla epäedullista suklaan temperoinnin kannalta. Suosi suklaan värjäämiseen tarkoitettua tuotteita.

Lusikoi suklaata muotteihin noin puoliväliin saakka. Aseta keskelle marmeladi. Täytä muotit ja hölskyttele vuokaa, jotta suklaan pinta tasoittuu ja ilmakuplat hajoavat. Nosta jääkaappiin jähmettymään.

Kun konvehdit ovat kovettuneet jääkaapissa, käännä vuoka toisinpäin ja irrota konvehdit kevyesti napauttamalla. Koristele pursottamalla päälle suklaaraitoja. Tässä käytetty valkosuklaata ja 1 mm tyllaa.

Tulee varmasti tosi hyviä! Iloisia herkku hetkiä! :))