En koskaan keksi jotain NOPEAA ja HYVÄÄ  herkkua mitä voisin leipoa.
Tykkään suklaisista,makeista, öö..hyvistä... En jaksa alkaa tekemään mitään pullia ja munkkeja tai mitään sellasta..Esimerkiksi jotkut nopeat suklaakeksit,kaurakeksit,kiisselit..ääh..tässä se tulee: ONGELMA! Tekee mieli jotain hyvää,kun katselee täydellisiä naisia. Ja ihanaksi ylläriksi kaverini rikkoivat ne. JIPPII. Eka olin lainannut täydellisten naisten 4.tuotantokauden vissiin teresalle sitten se lainasikin elinalle ja elina sitten sofialle. Ja omistajalle ei kerretto mitään? Justjooo >>;o Aika törkee temppu. Haluisin vaatii niiltä uuden,mut se olin vähä hölmöö,mutta uuden haluisin,kun kuitenkin rikkoivat. Mitä mieltä te ootte..? Kannattaisko pyytää uusi..? Mulla ei oo nääs mitään hajua.
Karkkiherkku lakko jatkuuu. Voisn käydä lainaamassa yhden kaverini mp3-soittimen ja mennä lenkille. No ehkä pärjään ilman musiikkia.. :) Lenkin varmaan teen kirkolta röytty ympäri ja kotiin. Tulee n.1km lenkki ja sekin sitten hölkäten. :)
Sitten kotiin tullessa en juo mehua vaan vettä ja syön vaikka..juqurtin tai jotain :)
Mutta nyt pitäs saada aikeisi leipomista ja sitten täydellisiä naisia ja sitten sinne lenkille ja sen jälke 1 täykkäri jakso sitten ehkä uimaan,ja sitten ulos :D Noniin päivä on suuniteltu,mutta nyt leipomis vinkkejä, kiitos!!